Groepen van gebruiker

U gebruikt het scherm Groepen van gebruiker om gebruikersgroepen aan een bepaalde gebruiker toe te voegen of van de gebruiker te verwijderen. Via de rechten van de gebruikersgroep krijgt de gebruiker automatisch rechten in Isah. Per gebruiker kunt u van deze groepsrechten afwijken door individuele rechten in te stellen. De individuele rechten van een gebruiker wegen altijd zwaarder dan de groepsrechten.

Een gebruiker kan lid zijn van meerdere groepen. Als dit het geval is, dan worden de rechten van de verschillende groepen bij elkaar ´opgeteld'; hierbij tellen steeds de hoogste rechten.

Let op: Nieuwe rechten worden pas actief als u Isah opnieuw heeft opgestart.

Velden

Actief