Toepassen SW-factor

U gebruikt de verwerking Toepassen SW-factor om commerciële bewerkingstijden om te rekenen naar tijden die van toepassing zijn voor de sociale werkvoorziening.

Voorbereidingen

U kunt pas met de SW-factor werken als bij de instellingen in de module Algemeen op het tabblad Calculatie het veld SW-factor is geactiveerd. Is dit veld actief, dan wordt het tabblad Vrije bedrijfsnorm (VBN) toegevoegd in het bestand Capaciteitsgroepen. In de velden op dit tabblad stelt u onder andere de tarieven en normen voor vrije bedrijven en de hoogte van de SW-factor in.