Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Verzetten statussen

U gebruikt de verwerking Verzetten statussen in verkoop- en calculatiemodules om op grote schaal statussen aan te passen. De verwerking is handig als u bijvoorbeeld alle orders met een bepaalde status heeft afgehandeld en deze status dan voor al deze orders in één keer wilt aanpassen.

In tegenstelling tot het verzetten van statussen via verwerken of afdrukken is het met de verwerking Verzetten statussen wel mogelijk om statussen te verlagen.

Op het tabblad Algemeen geeft u de selectie op; op het tabblad Statusafhandeling geeft u aan welke statusaanpassing u wilt doen.

Let op: Als een interne productieorder een status krijgt van het type 'Historie', dan rekent Isah de kosten door en zet deze in het scherm Financiële analyse. Hierna wijzigen de kosten in principe niet meer. Verandert u de status naar een ander type om alsnog kosten op het interne productiedossier te kunnen boeken, dan is dat geen probleem. Isah zal de kosten opnieuw doorrekenen zodra de status weer verzet wordt naar een status van het type 'Historie'.