Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Tabblad Projecten in andere schermen

Tabblad projecten bij basisbestanden calculatie-onderdelen en artikelcalculatie

Het tabblad Projecten vindt u onder andere in basisbestanden voor calculatie-onderdelen zoals het scherm Artikelen en Capaciteitsgroepen en in schermen voor de artikelcalculatie zoals Calculatie artikelen en Calculatie bewerkingen. Als u een project wilt calculeren met plangroepen, vult u de plangroep in op het tabblad Projecten bij de basisbestanden. Standaard worden deze overgenomen naar de artikelcalculatie. U kunt de plangroepen daar nog wijzigen.

Plangroepomzet

Tabblad bij order(regel)s die aan projecten gekoppeld kunnen zijn

Als een order(regel) gekoppeld is aan een projectregel, dan ziet u dat niet alleen in de module Projecten in het scherm Orderkoppeling maar ook op het tabblad Projecten bij de order(regel) zelf. Zo is van elk onderdeel van de orderstructuur meteen inzichtelijk aan welke projectregel deze is gekoppeld. Vanuit het tabblad Projecten kunt u de projectregel openen.

De plangroep op het tabblad Projecten in de productiecalculatie (bijvoorbeeld scherm Productiecalculatie artikelen) is afkomstig van de basisbestanden voor calculatie-onderdelen of de artikelcalculatie (zie hierboven).

Plangroepomzet