Kopiëren capaciteitsregels

U gebruikt de verwerking Kopiëren capaciteitsregels om de capaciteitsregels van een capaciteitsgroep te kopiëren naar één of meerdere andere capaciteitsgroepen.

In het verwerkingsscherm selecteert u eerst de capaciteitsgroep waarvan u de regels kopiëren wilt. De regels die bij deze capaciteitsgroep geregistreerd staan, verschijnen automatisch. Selecteer vervolgens de regels die u kopiëren wilt met behulp van de muis, SHIFT-muis of CTRL-muis. Isah kopieert alleen de regels die u geselecteerd heeft.

Vervolgens geeft u aan naar welke capaciteitsgroepen de regels gekopieerd moeten worden.

Let op: Met behulp van deze functie worden de capaciteitsregels gekopieerd, maar wordt geen capaciteit berekend. Pas als ook de verwerking Berekenen capaciteit is uitgevoerd voor alle capaciteitsgroepen waarnaar de regels gekopieerd zijn, kan de capaciteit gebruikt worden bij de planning van productieorders.