Personeelsleden

In het scherm Personeelsleden registreert en beheert u de gegevens van uw werknemers. Hierbij kunt u denken aan adressen en dergelijke, maar ook aan gegevens ten behoeve van de loonadministratie. Via de knoppen onderin het scherm kunt u bij de werknemers o.a. vaardigheden opnemen en de personeelsleden inroosteren in werktijdentabellen.

De personeelsgegevens worden onder andere gebruikt bij de urenverantwoording.