Onderdelen

In het scherm Onderdelen selecteert u de onderdelen die u met de externe bewerking wilt meesturen. U kunt in dit scherm geen gegevens toevoegen. Onderdelen definieert u door in het scherm Volgende bewerkingen aan een onderdeel een naam te geven. Zij verschijnen dan automatisch in het scherm Onderdelen als zij van toepassing zijn.

N.B.: Het scherm Onderdelen is niet te benaderen via het hoofdmenu van Isah, een knop in een scherm of een menu-item uit de menubalk. U kunt het alleen oproepen door in het scherm Te verzenden onderdelen in het veld Regel de onderliggende lijst op te vragen met Keuze uit bestand.