Documentkoppelingen verwijderen

U verwijdert alle koppelingen van een document in één keer met de verwerking Documentkoppelingen verwijderen. Het is raadzaam om voorafgaand aan het verwijderen te bekijken welke koppelingen er zijn in het scherm Where used. Voor de zekerheid zou u met het menu Rapportage, Export lijst een export kunnen maken van tabblad Lijst van het scherm Where used. Zo kunt u indien nodig later de koppelingen gemakkelijk herstellen.

Het is mogelijk om bij het verwijderen van de laatste koppeling van een document automatisch de registratie zelf te laten verwijderen. Daarvoor activeert u de instelling Documentregistratie verwijderen bij verwijderen laatste koppeling. Als sommige gebruikers wel rechten hebben om documenten te koppelen maar niet om de documenten te beheren, dan is het raadzaam om het veld Documentregistratie verwijderen bij verwijderen laatste koppeling leeg te laten.