Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Servicemeldingen

Servicemeldingen voert u in om storingen te registreren. In het scherm Servicemeldingen vindt u alle geregistreerde uitstaande meldingen. Zo kunt u precies zien van welke klanten er meldingen aanwezig zijn, voor welk object een melding is ingevoerd en wat de status van de melding is. Voor de registratie maakt u gebruik van de module Relatiebeheer.

Servicemeldingen vormen het uitgangspunt voor serviceorders die u aanmaakt voor correctief onderhoud. In de servicemelding voert u diverse gegevens in zoals het object, het bijbehorende servicecontract met de versie en de klant. U kunt ervoor kiezen bepaalde gegevens pas later in te vullen, bijvoorbeeld om aanvankelijk tijd te besparen of omdat bepaalde gegevens nog niet bekend zijn.

Bij elke melding kunt u relaties aangeven met andere meldingen of klanten. Servicemeldingen vindt u terug in de module Relatiebeheer.

Tijdens het registreren van de melding kunt u direct verwante objectgegevens bekijken zoals:

Na het registreren van de melding kunt u direct een opvolgactie aanmaken, zodat u gevolg kunt geven aan de melding. Vanuit een servicemelding maakt u bijvoorbeeld een serviceorder aan of legt u een opvolgactie vast. De actie kan bedoeld zijn voor een binnen- of buitendienstmedewerker.

Via het menu Info kunt u aanvullende overzichten opvragen: