Invoeren urenregels

U gebruikt de verwerking Invoeren urenregels om in één keer meerdere regels voor de urenverantwoording in te voeren. U gebruikt deze verwerking bijvoorbeeld als:

Na afloop van de verwerking wordt automatisch een overzicht getoond van alle aangemaakte urenregels. Deze zijn ook terug te zien in het scherm Urenverantwoording.

Urenregels kunt u ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het scherm Urenverantwoording.

Let op: Pas als de urenregels verwerkt worden, worden ze ook daadwerkelijk in Isah geboekt.