Aanmaken verkooporderreserveringen

U gebruikt de verwerking Aanmaken verkooporderreserveringen om verkooporderreserveringen aan te maken (in de vorm van memoriaalboekingen). Aangemaakte reserveringen kunt u direct verwerken; als u dit niet doet, komen ze terecht in het scherm Memoriaalboekingen. U kunt ze daar controleren en corrigeren alvorens u ze verwerkt met de functie Verwerken memoriaalboekingen.

Als de verkooporderreserveringen zijn verwerkt, kunt u ze bekijken in het scherm Verwerkte memoriaalboekingen of per verkooporder in het scherm Verkooporderreserveringen.

Verkooporderreserveringen kunt u ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het scherm Memoriaalboekingen.

N.B.: Deze verwerking kan niet worden gebruikt voor orders die gereedgemeld zijn.

Velden

Reserveringstype

Omschrijving

Boekdatum

Memoriaalboeking direct verwerken