Rechten toekennen aan Automatische hernummering

Voortaan is het altijd mogelijk rechten toe te kennen aan de verwerking Automatische hernummering zodat alleen bepaalde gebruikers de verwerking kunnen uitvoeren (module Algemeen, map Rechten, scherm Gebruikers of Gebruikersgroepen, menu Bewerken, Genereren rechten). U vindt Automatische hernummering in het menu Bewerken van diverse schermen, onder andere in alle artikel- en productiecalculatieschermen zoals Productiecalculatie artikelen (productiemodules, scherm Productiedossiers, knop Artikelen). Voorheen waren er schermen waarin alle gebruikers de verwerking konden uitvoeren.