Banken

U registreert hier de banken die u kunt koppelen aan een of meer bankrekeningen bij klanten, leveranciers of personeelsleden. Per bankrekening of IBAN kunt u vastleggen bij welke bank het nummer hoort.

BIC

Locatie

In Isah-versie 4.5.4 en eerdere versies waren banken opgenomen in het scherm Leveranciers (module Leveranciers). Tijdens de overgang van 4.5.4 naar 4.5.5 worden deze als bank gekenmerkte leveranciers opgenomen in het scherm Banken. Hierbij worden de volgende velden geconverteerd:

Isah-versie 4.5.4 of eerdere versie, scherm Leveranciers

Vanaf Isah-versie 4.5.5, scherm Banken

Naam van de leverancier

Naam van de bank

Adresgegevens van de leverancier

Adresgegevens van de bank

Bankinformatie

BIC

Opmerking

Locatie

Na de update naar Isah 4.5.5 worden de leveranciers die gekenmerkt zijn als bank, verwijderd uit de database. Alleen bovengenoemde gegevens worden overgezet, memoteksten bijvoorbeeld niet. Controleer voordat u overgaat naar Isah-versie 4.5.5 of velden die niet worden overgezet belangrijke gegevens bevatten. Is dat het geval, noteer deze gegevens dan. In Isah-versie 4.5.4 of eerder kunt u in het scherm Leveranciers (module Leveranciers) de banken opvragen met de preset Banken.