Acties markeren als gelezen

Als het scherm Actieherinnering wordt getoond met uit te voeren acties waarvoor u verantwoordelijk bent, dient u aan te geven dat u kennisgenomen heeft van de herinnering door de verwerking Markeren als gelezen uit te voeren. Met deze verwerking werden al uw acties uit het scherm Actieherinnering gemarkeerd als gelezen en verwijderd uit het scherm. Voortaan kunt u zelf bepalen welke acties u als gelezen markeert: u kunt de verwerking voor één of meer acties uitvoeren en op die manier acties laten staan waaraan u nog herinnerd wilt worden.

Let op: Voortaan kunt u rechten toekennen aan de verwerking Markeren als gelezen. Stel de rechten in voor alle gebruikers die de verwerking mogen uitvoeren (module Algemeen, map Rechten, scherm Gebruikers of Gebruikersgroepen, menu Bewerken, Genereren rechten).