Historie

Het scherm Historie bevat een aantal basisinstellingen voor het archiveren van gegevens naar de module Historie. U geeft in dit scherm de instellingen op die gelden wanneer u de diverse verwerkingen voor het verwerken van gegevens naar historie uitvoert op de server.

Het scherm Historie is niet van toepassing wanneer u voor het eerst gegevens gaat archiveren. Het is raadzaam om in dat geval uw database eerst op te schonen. Pas daarna gebruikt u het scherm Historie om op te geven hoe u in het vervolg de diverse verwerkingen voor het verwerken van gegevens naar historie wilt uitvoeren.