Gebruikers

In het scherm Gebruikers geeft u aan welke werknemers binnen uw organisatie toegang hebben tot Isah. Voor elk van deze gebruikers legt u een naam vast en een aantal basisgegevens. Een gebruiker kan pas met Isah werken als:

Het verdient de voorkeur om aan een gebruiker daarnaast een wachtwoord toen te kennen.

Per gebruiker kunt u verschillende autorisaties instellen. Zo kunt u met behulp van de verschillende knoppen in de knoppenbalk voor een gebruiker aangeven:

Tip: Voor een snel overzicht van de rechten en het statusbereik die per gebruiker zijn toegekend, selecteert u de gebruiker waarover u meer informatie wilt inzien. Vervolgens opent u het menu Info en kiest u een van de infoschermen.

N.B.: Als u een nieuwe gebruiker(sgroep) aan Isah toevoegt, heeft deze gebruiker(sgroep) geen statusrechten. U wijzigt dit door regels toe te voegen met statusrechten of door in de verwerking Genereren rechten gebruiker of Genereren rechten gebruikersgroep het veld Maximaal statusbereik toekennen te activeren.