Productieordernummer toekennen

U gebruikt de verwerking Productieordernummer toekennen om aan een productiedossier automatisch een productieordernummer te geven.

Het verschil tussen een productiedossier en een productieorder is dat een productieorder gecontroleerd en goedgekeurd is voor productie. Op het moment dat een productiedossier is goedgekeurd, 'promoveert' u het dan ook naar een productieorder door aan het dossier een productieordernummer toe te kennen. Dit kan op twee manieren:

Gebruikt u de verwerking, dan kent Isah het eerstvolgende vrije nummer aan het productiedossier toe. In het scherm Nummers in de module Algemeen is vastgesteld op welke manier de nummers opgebouwd zijn.

Het voordeel van het gebruik van de verwerking is dat de nummers eenduidig zullen worden opgebouwd, omdat niet van de standaard nummeropbouw kan worden afgeweken.