Instellingen Gantt-diagram

U gebruikt het scherm Instellingen Gantt-diagram om de weergave van de projecten in het Gantt-diagram naar uw eigen wensen in te richten.

Door kleuren, vormen en patronen toe te wijzen kunt u verschillende soorten projectonderdelen gemakkelijk van elkaar onderscheiden in het Gantt-diagram en kunt u de voortgang van de projecten in één oogopslag controleren. U kunt onder andere de vorm, arcering en kleur van de projectonderdelen instellen per combinatie van projectregeltype en plantype.

Voor de voortgang kunt u de geschatte voortgang en de berekende voortgang uit gekoppelde orderinformatie instellen. Het is mogelijk om beide tegelijkertijd in het Gantt-diagram te tonen.

De instellingen die u invoert in dit scherm gelden voor uw gehele administratie en dus voor alle gebruikers. Hierdoor kunt u de opmaak van het Gantt-diagram voor iedereen gelijk houden.

Open

N.B.: Wanneer u de Gantt-instellingen heeft aangepast maar u wenst deze weer terug te zetten naar de uitgangssituatie, dan voert u de verwerking Gantt-instellingen en -eigenschappen initialiseren uit.