Projectstanden

In dit scherm ziet u de regels die horen bij een bepaalde projectstand zoals 'Voorbereiding gereed'. U selecteert de regel waarvan u de gegevens wilt bekijken en opent het Infoscherm Projectstanden waarmee u een projectregel oproept zoals die op een bepaald moment was. Deze stand van zaken kunt u vergelijken met die van een ander tijdstip zodat u de verschillen ziet. Zo kunt u bijvoorbeeld fasen met elkaar vergelijken en het tijdstip 'Voorbereiding gereed' afzetten tegen 'Productie gereed'.

Projectstanden legt u vast met de verwerking Aanmaken projectstand.