Eigenschappen Gantt-diagram aanpassen

Met de rechtermuisknop past u de eigenschappen van het Gantt-diagram aan. De instellingen van tabblad Matrix in het scherm Eigenschappen Gantt-diagram gelden daarbij voor alle tijdschalen. De instellingen van de overige tabbladen gelden per schaal. Kies in het veld Datumopmaak de weergave van de datums.

Datumopmaak

Voor het Gantt-diagram van Projecten kunt u de standaardwaarden van de instellingen of eigenschappen terugzetten met de verwerking Gantt-instellingen en eigenschappen initialiseren.