Productieverkenner

De Productieverkenner toont de hiërarchische structuur van de productiedossiers. Hierdoor wordt informatie beter toegankelijk. U kunt kiezen uit verschillende ingangen van waaruit u de onderliggende niveaus kunt bekijken.

Verder kunt u met de verkenner de volgende handelingen verrichten:

Tip: Als u een regel selecteert in het linkervenster en erop klikt met de rechtermuisknop, dan verschijnt een menu waarmee u onder andere gegevens kunt toevoegen.