Projectkostenanalyse

Open het scherm Projectkostenanalyse om een gedetailleerd kostenoverzicht per project te bekijken. U geeft zelf op welke gegevens u in de analyse wilt terugzien.

De projectkostenanalyse bevat alle onderdelen van de orderstructuur zoals die aan een project(onderdeel) is gekoppeld. Vanuit verschillende velden kunt u doorklikken naar de onderliggende gegevens zodat u de volledige orderstructuur en basisbestanden zoals artikelen en capaciteitsgroepen kunt benaderen.

In het scherm bekijkt en vergelijkt u kosten en opbrengsten. U kunt bijvoorbeeld een vergelijking maken tussen voor- en nacalculatie of gerealiseerde en nog te realiseren bedragen of voorcalculatorische en nacalculatorische kosten afzetten tegen het budget.

Projectkostenalysegegevens opvragen:

1. Typ het nummer van de gekoppelde verkooporder/-offerte of het productiedossier waarvan u de projectkostenanalyse wilt bekijken.
  2. Activeer de gegevens die u wilt zien.
  3. Klik op de knop Gegevens ophalen.