Een machinebewerking stoppen

Knop

Stap

Als er machinebewerkingen lopen, dan ziet u links in het scherm Bewerkingen een pijl waarmee u naar links kunt navigeren. U komt dan bij het scherm Lopende machinebewerkingen. In dit scherm kunt u lopende machinebewerkingen stoppen.

Bewerking stoppen

Klik op deze knop. SFC opent een venster waarin u de geproduceerde aantallen en een eventuele storing kunt opgeven. Dit is overigens niet verplicht.

Wijzig eventueel de eindtijd.

Stop deze bewerking

Als u op deze knop klikt, stopt u deze bewerking, maar is deze niet gereedgemeld. Hij kan op een ander moment weer gestart worden.

Stoppen en bewerking gereedmelden

Als u op deze knop klikt, stopt u deze bewerking en meldt u deze direct gereed. De bewerking zal dan uit het scherm Bewerkingen verdwijnen.