Artikelteksten extern

Met de knop Artikelteksten opent u het scherm Artikelteksten extern. U gebruikt dit scherm om bij uw artikelen artikelteksten op te nemen die u kunt laten verschijnen op externe documenten zoals orderbevestigingen of inkooporders.

Bij elk artikel kunt u meerdere teksten opnemen in verschillende talen. Isah gebruikt de taalcode van een artikeltekst om te bepalen of deze op een document moet worden opgenomen: als de taalcode van de tekst overeenkomt met de taalcode van de klant of leverancier, wordt de desbetreffende tekst afgedrukt.

Artikelteksten