Artikelrevisies

Wanneer u gebruikmaakt van artikelrevisies, dan is het niet nodig om voor elke nieuwe revisie een nieuw artikel in uw artikelbestand op te nemen. U registreert de nieuwe versie van het artikel in plaats daarvan bij het artikel onder de knop Revisies. Een revisie en kan op volgende manieren afwijken van andere revisies:

Iedere artikelrevisie heeft een geldigheidsperiode (start- en einddatum). De functionaliteit is afhankelijk van de instelling Artikelrevisiebeheer.

Velden

Startdatum

Einddatum

Vrijgegeven

Voorbeelden van toepassingen