Error Messages

Als de Isah-PDI-server een fout constateert, wordt een foutcode naar Isah-DPR gestuurd. Aan de hand van deze foutcode bepaalt Isah-DPR welke melding op de display van Isah-DPR dient te verschijnen. De gegevens die hiermee te maken hebben, kunt u bekijken en aanpassen op het tabblad Error messages.

Om de gegevens op het tabblad Error messages op te roepen, kiest u in het menu Open voor Error messages. U kunt ook klikken op het pictogram PDI: gegevens oproepen op het tabblad Error messages. De locatie van de gegevens heeft u reeds opgegeven op het tabblad General settings in het veld Tables folder.

Kolommen

Code

Message

Description

Dialog code