Dialogs

Het is mogelijk om Isah-DPR een dialoog te laten voeren met de werknemer. Isah-DPR stelt vragen die de werknemer dient te beantwoorden. Als een werknemer zichzelf bijvoorbeeld te laat aanmeldt, kan de werknemer gevraagd worden om de reden van afwezigheid op te geven.

Het tabblad Dialogs bevat de gegevens voor de dialogen. U kunt de gegevens op dit tabblad wijzigen. Om de gegevens op te roepen, kiest u in het menu Open voor Dialogs. U kunt ook klikken op het pictogram PDI: gegevens oproepen op het tabblad Dialogs. De locatie van de gegevens heeft u reeds opgegeven op het tabblad General settings in het veld Tables folder.

Kolommen

Dialog code

Dialog text

Description

Foreign mask

Length last used

Follow function

Follow script code