Functions

Op het tabblad Functions ziet u welke functies met Isah-DPR uitgevoerd moeten kunnen worden. Om de gegevens op te roepen, kiest u in het menu Open voor Functions. U kunt ook klikken op het pictogram PDI: gegevens oproepen op het tabblad Functions. De locatie van de gegevens heeft u reeds opgegeven op het tabblad General settings in het veld Tables folder.

U kunt de gegevens uit het tabblad Functions kopiëren naar een nieuwe Isah-DPR. Daarvoor gebruikt u het pictogram Kopiëren (F11) of kiest u in het menu Edit voor Copy Configuration. In het scherm dat verschijnt, geeft u aan welke gegevens u wilt kopiëren en naar welke Isah-DPR u de gegevens wilt kopiëren.

Met een filter kunt u alle gegevens van één Isah-DPR op het scherm opvragen. Daarvoor vult u de code van de desbetreffende Isah-DPR in in het vak op de pictogrammenbalk en klikt u vervolgens op het pictogram Filter.

In de velden onder de pictogrammenbalk vindt u enkele gegevens van de geselecteerde Isah-DPR. Daaronder vindt u de overige gegevens van deze Isah-DPR.

Kolommen

Computer name

Function name

Function nr.

Description

Dialog code

Function allowed

Script code

Foreign mask

Mask last used

Length last used