Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Klokken op productieorder alleen machine

Met de functie Klokken op productieorder alleen machine (MDTRORDER) is het mogelijk om een machine (zonder werknemer) op een productieorder en bewerkingsregel in te klokken. Een werknemer klokt een machine in door de machine, de productieorder, de bewerkingsregel, de werktijdentabel en de directe urencode in te voeren. Desgewenst kan de werknemer de volgende waarden in Isah-DPR invullen:

Deze waarden worden op de bewerkingsregel geboekt die het laatst is uitgevoerd en dus niet op de nieuwe bewerkingsregel. In het veld Gereed op Isah-DPR kunt u '1' invullen om aan te geven dat de regel gereed is. U kunt '0' invullen of het veld leeg laten om aan te geven dat de regel nog niet gereed is.

Bij het klokken op productieorder wordt standaard een controle uitgevoerd op het statustype van de huidige status van de productieorder. Alleen bij statustype 'Order' of 'Nacalculatie' is het mogelijk om op de productieorder te klokken.

Het klokken op machines kunt u alleen gebruiken voor urencodes met de boekingssoort 'Verantwoording aanwezigheid direct' en voor het boeken op 'Op kosten machinesteltijd voor', 'Op kosten machinecyclustijd' of 'Op kosten machinesteltijd na'.