Loggegevens Isah-PDI-server

De Isah-PDI-server logt meldingen in het 'Windows Event Log' van het besturingssysteem.

Isah Database

Isah-database

Isah PDI Server

Isah-PDI-server

Windows-log

Windows-log

Map

Bufferbestand

Pijl naar links

Isah DPR

Isah-DPR

Map

Logbestand

Windows Event Log en logbestand

Open het computerbeheer van Windows (Start, rechtermuistoets op Computer, Beheren), klik op Logboeken, Windows-logboeken, Toepassingen.

Eventueel kan het Windows Event Log naar wens worden geconfigureerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u, als beheerder, automatisch de meldingen van de Isah-PDI-server in het Windows Event Log van uw eigen computer te zien krijgt.