Opstarten en afsluiten Isah-DPR

Opstarten

Klik op Start, kies Programmas, Isah, Tools, Isah-PDI en kies vervolgens Isah-DPR om Isah-DPR op te starten.

Afsluiten

U kunt Isah-DPR op twee manieren afsluiten:

N.B.: Het afsluiten van Isah-DPR kunt u beveiligen met een wachtwoord. U kunt het wachtwoord opgeven op het tabblad General Settings van het programma Isah-DPR Config. Bij het afsluiten van Isah-DPR zal een personeelslid dan een wachtwoord op moeten geven. Indien geen correct wachtwoord wordt opgegeven, zal Isah-DPR niet worden afgesloten.

Let op: Het wachtwoord wordt ongecodeerd in Windows opgeslagen.