Logbestanden

Isah-DPR kan de gehele communicatie tussen Isah-DPR en de Isah-PDI-server bijhouden in een logbestand (zie de onderstaande figuur). Indien u in Isah-DPR Config heeft ingesteld dat gegevens gelogd moeten worden, dan vindt u op het tabblad Log File alle communicatie terug.

De Isah-PDI-server kan ook alle handelingen die de Isah-PDI-server uitvoert, loggen in het Windows Event Log.

Let op: De logbestanden zullen in de loop van de tijd groeien in omvang. Verwijder de bestanden op gezette tijden (de bestanden worden automatisch opnieuw aangemaakt). Het wordt aangeraden om voor het verwijderen van deze bestanden er eerst een backup van te maken.

Isah Database

Isah-database

Isah PDI Server

Isah-PDI-server

Windows-log

Windows-log

Map

Bufferbestand

Pijl naar links

Isah DPR

Isah-DPR

Map

Logbestand

Windows Event Log en logbestand