Bankrekeningen

In het scherm Bankrekeningen legt u alle bankrekeningen en IBAN vast van een klant, leverancier of personeelslid.

De bankrekening met het laagste regelnummer is de voorkeursbankrekening. Deze wordt weergegeven in het scherm Klanten, Leveranciers of Personeelsleden. U kunt de gegevens van de voorkeursbankrekening daar wijzigen. De gegevens worden dan automatisch ook doorgevoerd in het scherm Bankrekeningen. Met Engineering - pijl naar boven kunt u een andere rekening of IBAN voorkeursbankrekening maken:

1. Selecteer de rekening of IBAN die u voorkeursbankrekening wilt maken en klik net zo lang op Engineering - pijl naar boven tot dit record het laagste regelnummer van het scherm heeft.

Het pictogram is alleen beschikbaar als 'wijzigen' niet aan staat.

IBAN

Soort bankrekening

Bank

Uitleg IBAN