Bedrijfscode per administratie
  1. Ga naar de module Financieel, map Rapporten en scripts, map Extra basisgevens, scherm Bedrijfscode per administratie.
  2. Maak per bedrijf en per boekjaar een regel aan met Nieuw (CTRL+N).
  3. Geef per combinatie van bedrijf/boekjaar aan naar welke financiële administratie Isah de journaalposten moet exporteren. De exportfunctie bepaalt het boekjaar aan de hand van de datum van de journaalpost.