Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Vrije dagen overnemen naar een volgend jaar

Aan het einde van het jaar kunnen personeelsleden vakantie- en/of ADV-uren overhouden, die opgeteld dienen te worden bij de uren van het volgende jaar. In principe worden in Isah de vakantie- en ADV-uren van het lopende jaar getoond; Isah baseert het jaartal op de systeemdatum van uw computer. Is de systeemdatum bijvoorbeeld 01-12-2014, dan toont Isah de vakantie- en ADV-uren van 2014. Zodra de systeemdatum 01-01-2015 is, zal Isah echter de uren van 2015 tonen. Het is daarom raadzaam om aan het einde van het lopende jaar de resterende uren van uw personeel te noteren en deze resterende uren vervolgens op te tellen bij het aantal vakantie- en ADV-uren voor het volgende jaar.

Vakantie- en ADV-uren overnemen

  1. Vóór de jaarwisseling opent u op het scherm Personeelsleden het tabblad Vrije dagen.
  2. Noteer de waarde(n) uit de velden Tegoed van de desbetreffende personeelsleden.
  3. Zodra het nieuwe jaar is aangebroken, opent u opnieuw het tabblad Vrije dagen. In het veld Totaal geeft u de vakantie- en ADV-uren van het nieuwe jaar op plus de resterende uren van het voorgaande jaar.

Tip: Als u in het nieuwe jaar de resterende vakantie- en/of ADV-uren van het voorgaande jaar wilt opvragen, dan kunt u in Isah de afgeboekte aantallen uren van dat jaar bekijken op het tabblad Vrije dagen.