Leveranciers aanmelden voor beoordeling

U (de-)activeert de leveranciersbeoordeling per leverancier.

1. Ga naar de module Leveranciers en selecteer de leverancier die u wilt (de-)activeren.
  2. Open het menu Bewerken en selecteer Leveranciersbeoordeling, (De-)activeren leverancier.
  3. Zet een vinkje om de leveranciersbeoordeling voor de geselecteerde leverancier te activeren; haal het weg om de leveranciersbeoordeling voor de geselecteerde leverancier te de-activeren.

Tip: In het scherm Leveranciers kunt u met een infoscherm eenvoudig opvragen welke leveranciers zijn aangemeld voor leveranciersbeoordeling: menu Info, Leveranciersbeoordeling, Actieve leveranciers.