Inleiding

Isah Mobile Logistics (ML) biedt gebruikers de mogelijkheid om een groot aantal functies van Isah uit te voeren met een mobiel apparaat. Deze functies hebben betrekking op de volgende gebieden:

N.B.: Dit document beschrijft de standaardwerking van de functies op het mobiele apparaat. In Isah kunt u de functies echter naar uw eigen wensen aanpassen. U kunt functies aan- en uitzetten, vragen op het mobiele apparaat aanzetten, uitzetten of verplicht maken, de vraag anders formuleren etc. Het is dus mogelijk dat de werking van de functies op uw mobiele apparaat enigszins afwijkt van de beschrijving in dit document. De basis van de functies blijft echter hetzelfde: het doel van de functies is ongewijzigd en de dialoog op het apparaat leidt u door de functies heen.