Voorkeurswaarden en instellingen

U kunt instellingen opgeven voor Isah Mobile Logistics in het algemeen, voor de verschillende mobiele apparaten en voor de functies afzonderlijk. Zo kunt u bepalen met welke functies u gaat werken, welke rechten een bepaald mobiel apparaat heeft, welke vragen het mobiele apparaat moet stellen en in welke volgorde de vragen op het scherm moeten verschijnen.

U bereikt het scherm met de instellingen voor Isah ML door in Isah de module Algemeen te kiezen, de map Scripts te openen en te kiezen voor Isah Mobile - Settings.

N.B. Om instellingen voor apparaten en functies naar de mobiele apparaten over te nemen, dient u de apparaten te synchroniseren.

In deze map

Voorkeurswaarden voor Isah Mobile Logistics

Algemene instellingen

Instellingen voor de functies