Voorkeurswaarden voor Isah Mobile Logistics

De gegevens die u op dit tabblad registreert, gelden in principe voor heel Isah Mobile Logistics. De velden die tegen wijzigen zijn beveiligd, kunt u alleen instellen per mobiel apparaat.

Instelling

Uitleg

Taal applicatie

Dit is de taal van de applicatie op het mobiele apparaat. U heeft de keuze uit Nederlands, Engels en Duits.

Start functie na 1 tap

Activeert u dit veld, dan start u de functies op de mobiele apparaten door ze aan te tikken. Is dit veld niet actief, dan selecteert u de functies eerst door ze aan te tikken, waarna u ze bevestigt met 'Start gekozen functie'.

IP-adres licentieserver

Bij het IP-adres van de licentieserver dient u altijd het externe IP-adres van de licentieserver te gebruiken; gebruik dus nooit localhost / 127.0.0.1.

Poortadres licentieserver

Dit is de TCP/IP-poort zoals deze op de Isah-licentieserver is geconfigureerd.

Inloggen met

Hier geeft u aan op welke manier in Isah ML wordt ingelogd. U heeft de keuze uit 'Login', 'Automatisch', 'Login en PIN' en 'PIN'. 'Login' staat hierbij voor een gebruikersnaam, 'PIN' voor een wachtwoord.

Ongeplande uitgiftes toestaan

Als u dit veld activeert, geeft u daarmee aan dat het gebruikers is toegestaan om artikelen die niet gepland waren, uit te geven op productieorders.

N.B.: Sommige instellingen in dit scherm kunt u per mobiel apparaat wijzigen.