Algemene instellingen

Als u op het tabblad Kies device een specifiek apparaat selecteert, is het mogelijk om op het tabblad Algemeen instellingen te wijzigen voor een bepaald apparaat. Sommige vaste instellingen die voor heel Isah ML gelden, zijn tegen wijzigen beveiligd (Voorkeurswaarden voor Isah Mobile Logistics).

Instelling

Uitleg

Isah-gebruiker

Deze gebruiker wordt vermeld bij de records die in Isah worden aangemaakt door Isah ML.

Login

Dit veld is alleen relevant als bij Inloggen met is gekozen voor 'Login en PIN' of 'PIN'. 'Login' staat hierbij voor een gebruikersnaam, 'PIN' voor een wachtwoord.

Pin

Dit veld is alleen relevant als bij Inloggen met is gekozen voor 'Login en PIN' of 'PIN'. 'Login' staat hierbij voor een gebruikersnaam, 'PIN' voor een wachtwoord.

Taal applicatie

Dit is de taal van de applicatie op het mobiele apparaat. U heeft de keuze uit Nederlands, Engels en Duits.

Start functie na 1 tap

Als u dit veld activeert, is het voor het starten van een functie in Isah ML voldoende om de functie te selecteren; deze start vervolgens direct. Activeert u het veld niet, dan start u functies in Isah ML door ze te kiezen en vervolgens te klikken op Start geselecteerde functie.

Ongeplande uitgiftes toestaan

Als u dit veld activeert, geeft u daarmee aan dat het gebruikers is toegestaan om artikelen die niet gepland waren, uit te geven op productieorders.