Instellingen voor de functies

Als u op het tabblad Kies device een specifiek apparaat selecteert, is het mogelijk om op het tabblad Algemeen instellingen te wijzigen voor een bepaald apparaat. Klikt u hierna op de knop Module Magazijn/Expeditie, Module Productie of Module Service, dan verschijnen nieuwe tabbladen op het scherm waarmee u de verschillende functies in deze modules kunt configureren.

Sommige van de mogelijkheden op deze tabbladen gelden voor alle functies. Deze worden hier daarom algemeen beschreven. De instellingen die specifiek voor een bepaalde functie gelden, vindt u bij de beschrijvingen van de desbetreffende functie in het Magazijn en expeditie, Productie of Service.

Gebruik voorkeurswaarden

Functienaam

Vragen

Volgorde

Verplicht

Herhalen vanaf

Vraag