17. Opvragen objectinformatie

Deze functie gebruikt u om tijdens het uitvoeren van servicewerkzaamheden een selectie van gegevens over het serviceobject op te vragen.

Als u het object heeft opgegeven, verschijnt de informatie: het object, de omschrijving, het artikel, de artikelomschrijving, de installatiedatum, de start- en einddatum van de garantie, de actuele klantgegevens en het objectadres.

Roep eventueel de as-built van het object op met de knop Structuur. Als u in de structuur een regel selecteert, kunt u met de knop Info de gegevens bij de desbetreffende regel opvragen.