Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

18. Aanmaken servicemelding

Deze functie gebruikt u om servicemeldingen aan te maken. U kunt onder meer de objectcode, het servicetype en de urgentie aangeven. De dialoog leidt u door de relevante vragen.

In Isah, module Algemeen, map Scripts, Isah Mobile - Settings geeft u op welke functiegroep de werknemers die een servicemeldingen mogen afhandelen, moeten hebben. Alleen werknemers met de hier opgegeven functiegroep worden naar het mobiele apparaat gesynchroniseerd. Vindt u een personeelslid niet terug op het mobiele apparaat, controleer dan de functiegroep in de instellingen en bij de werknemer.

De werknemer moet hiernaast een gebruiker zijn in Isah. Mocht een werknemer niet verschijnen op het mobiele apparaat, terwijl wel de juiste functiegroep is ingevuld, controleer dan in Isah in de module Algemeen, map Rechten, scherm Gebruikers of de personeelscode wel aan een Isah-gebruiker is gekoppeld.

Het is mogelijk om in het scherm Isah Mobile - Settings per apparaat een meldingstype en meldingstatus op te geven die bij de invoer als standaard worden ingesteld.