19. Urenverantwoording

Deze functie gebruikt u om uren te verantwoorden. U geeft hiervoor een personeelslid op, een productieorder, een boekdatum en het aantal uren.

In Isah, module Algemeen, map Scripts, Isah Mobile - Settings geeft u op welke functiegroep de werknemers moeten hebben waarvan u de uren wilt kunnen verantwoorden. Alleen werknemers met de hier opgegeven functiegroep worden naar het mobiele apparaat gesynchroniseerd. Vindt u een personeelslid niet terug op het mobiele apparaat, controleer dan de functiegroep in de instellingen en bij de werknemer.

Isah ML controleert bij de invoer van de urenverantwoording of de opgegeven werknemer een geldig rooster heeft.

Het is mogelijk om in het scherm Isah Mobile - Settings per apparaat een personeelslid op te geven dat bij het verantwoorden van de uren als standaard wordt ingesteld.