Een boeking verwerken

Op het moment dat aan alle voorwaarden is voldaan, verandert de knop Controle in de knop Boeken. Als u op deze knop klikt, slaat Agresso Wholesale de boekingsregel op en wordt de boeking in Isah geregistreerd als memoriaalboeking in de module Nacalculatie.

Het is nu niet meer mogelijk om de boekingsregel in Agresso Wholesale aan te passen. Wilt u toch een correctie aanbrengen, dan moet u eerst een tegenboeking invoeren.