Een boeking invoeren

Als u in Agresso Wholesale een boeking doet op de grootboekrekening voor onderhanden werk, dan activeert Agresso Wholesale automatisch het COM-programma. De eerste keer dat het programma gestart wordt, dient u in te loggen met een geldige gebruikersnaam en een wachtwoord.

Als u de boekingsregel opslaat, vraagt Agresso Wholesale om een productieregel en een calculatieregel. De omschrijving van de boeking kunt u aanpassen. Als u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op Controle.

Isah controleert of aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

Als aan een of meer van deze voorwaarden niet wordt voldaan, verschijnt daarvan een waarschuwing op het scherm. Als bijvoorbeeld het foutieve rekeningnummer '6050' is opgegeven, verschijnt de volgende melding: 'Rekening 6010 is de OHW-rekening van Isah'.