Papierloze vs. niet-papierloze functies

In enkele van de functies wordt gesproken van 'papierloze' handelingen. Het onderscheid tussen papierloze functies en niet-papierloze functies is dat het mobiele apparaat bij papierloze functies geen mogelijkheid geeft tot scannen. In plaats daarvan toont de display keuzelijsten, bijvoorbeeld lijsten van inkooporders en inkoopregels, zodat de gebruiker hieruit een keuze kan maken.

Werkt u met functies die niet papierloos zijn, dan is het mogelijk om het mobiele apparaat te gebruiken om barcodes te scannen, bijvoorbeeld de barcodes van artikelen die worden binnengeboekt.

Het scannen van barcodes wordt voornamelijk gebruikt als er grote hoeveelheid gegevens moet worden verwerkt. Scannen gaat in dat geval beduidend sneller dan het werken met keuzelijsten.