Handmatig importeren
  1. Ga naar Applicatiebeheer, Import.
  2. Selecteer het item dat u wilt importeren. Kies het bestand en het juiste profiel.
  3. Controleer de locatie en naam van het exportbestand dat door Isah is aangemaakt.
  4. Klik op de knop Importeren.
  5. Klik op OK om de gegevens te importeren.
  6. Herhaal dit voor elk bestand dat u wilt importeren.

Als u handmatig importeert, houdt Agresso Wholesale van elk importbestand een logbestand (.log) bij. Treden er tijdens het importeren fouten op, dan maakt Agresso Wholesale automatisch twee extra bestanden aan. In het ene bestand staat een foutenverslag (.err); in het andere staan de gegevens die niet zijn geïmporteerd (.sav). Agresso Wholesale zet de extra bestanden op dezelfde locatie als het logbestand; de naam voor de punt is hetzelfde als de naam van het logbestand. Treedt er bijvoorbeeld een fout op bij het importeren van currency.txt, dan maakt Agresso Wholesale de volgende bestanden aan:

Nadat u de journaalposten in Agresso Wholesale heeft geïmporteerd, geeft u de exportbestanden van Isah een andere naam of verplaatst u ze naar een andere locatie. Doet u dit niet, dan kunt u vanuit Isah geen nieuwe journaalposten exporteren en loopt u het risico dat de oude gegevens nogmaals in Agresso Wholesale worden geïmporteerd. De bestanden mogen niet hernoemd worden naar .log, .err of .sav.