Importeren in Isah

Als de klantsaldo’s vanuit Agresso Wholesale naar een bestand zijn geëxporteerd, kunt u ze in Isah inlezen. Hiervoor gebruikt u de verwerking Importeren klantsaldo’s:

1. Selecteer in het scherm Importeren klantsaldo's in het veld Importbestand klantsaldo’s het exportbestand waarin de klantsaldo’s staan.
  2. Bij Financiële applicatie stelt Isah automatisch de applicatie in die in de financiële instellingen is opgegeven; in dit geval is dat Agresso Wholesale.
  3. Bevestig met OK.