Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

1185 Synchroniseren engineering/productie - Statusafhandeling engineering

Met het tabblad Statusafhandeling engineering is het mogelijk de status van engineering-items te verzetten na het uitvoeren van de synchronisatie met productie. Wanneer u kiest voor de instelling Geen statusafhandeling, blijven de statussen ongewijzigd.

Wanneer is de synchronisatie succesvol verlopen?

U kunt een status opgeven voor het geval dat de synchronisatie succesvol is verlopen en voor het geval dat de synchronisatie is mislukt. De synchronisatie wordt beschouwd als succesvol als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Engineering-itemstatus bij meerdere gekoppelde productiedossiers

Is een engineering-item aan meerdere productiedossiers gekoppeld, dan kunt u ze na elkaar synchroniseren. Telkens als u synchroniseert, wordt de engineering-itemstatus opnieuw bepaald als ingesteld is dat deze verzet moet worden. Hoewel het steeds gaat om hetzelfde engineering-item, kan de engineering-itemstatus wijzigen als een volgend productiedossier wordt gesynchroniseerd: als het gekoppelde productiedossier A succesvol is gesynchroniseerd, krijgt het engineer-item de status die toegekend moet worden na een succesvolle synchronisatie. Wordt vervolgens het gekoppelde productiedossier B gesynchroniseerd en de synchronisatie mislukt, dan krijgt het engineering-item een andere status, namelijk de status die toegekend moet worden na een mislukte synchronisatie. De laatst uitgevoerde synchronisatie bepaalt altijd de engineering-itemstatus.